07 април 2010

Рекламна фотография

Напоследък с Румен, улисани в други задачи, съвсем я бяхме забравили фотография. Архивът за последните месеци включва единствено по някоя случайна снимка по време на семейни събирания – баби, деди, моите прекрасни племенници и така...

През зимата организираните фотопленери са рядкост, а сами така и не стигнахме да си направим фотоуикенд за двама. За наше съжаление няма да успеем да се включим и в предстоящите тази пролет мероприятия – фотопленери в Трявна, на езерото Керкини и на остров Тасос, Гърция.

За сметка на това професионалните фотографски ангажименти вървят добре, като разширяваме сферата си на дейност и към заснемането на сватби и абитуриентски балове, прибавяме и малко (засега) рекламна фотография.

Както някой от вас вече знаят, че моят съпруг освен с фотография, се занимава и с бижута, прави ги, а напоследък също така ги снима усилено. С гордост искам да споделя, че той е автор на корицата на последния брой на списание "Сватбен магазин", издавано от филмова къща Виктор Попов. Това е поредната рекламна фотография, която Румен прави за Ge-oro. В тази връзка, очаквайте в скоро време нова галерия snimaime.com – фотография на бижута.П.С. Не съм забравила и ремонта, разбира се. Плочките в банята и тоалетната са налепени, както и гранитогреса в кухнята вече си е на мястото. Предстои малко работа по таваните, сваляне на постна боя от стените в още една стая. След това идва приятната част – избор и лепене на тапети, а междувременно оглеждаме модулни кухни и електроуреди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар