Сватбена фотография

Преди да разкажа за нашата работа като сватбени фотографи, искам да споделя част от нашата лична история. С Румен се запознахме покрай общото ни хоби – фотографията – и благодарение на Фото-форума. По-малко от година след нашето запознанство вече бяхме семейство Василеви. До този момент Румен вече беше снимал няколко сватби, предимно на приятели, докато аз нямах опит като сватбен фотограф. Повлияни донякъде от магията на собствената ни сватба, решихме да насочим професионалните си усилия в областта на сватбената фотография. Така се роди нашия семеен проект за сватбена фотография „Снимай ме”.

Постепенно изградихме собствен стил във фотографията на сватбени и други тържества, който се доближава максимално до фоторепортажа, като се стараем присъствието ни в сватбения ден да бъде ненатрапчиво, почти незабележимо. Същевременно се стремим да уловим цялата палитра от емоции, които съпътстват празника на нашите клиенти. Сватбеният ден събира в себе си целия живот – притеснението и щастието на младоженците, тъгата и гордостта на техните родители, искрената радост в очите на техните приятели и роднини, детското безгрижие и забавление.

Основен принцип в нашата работа е изграждане на доверие между фотограф и клиент. Винаги сме готови да дадем свои предложения за снимките от сватбения ден, като същевременно сме отворени и към идеите на самите младоженци как те си представят своя празник.

В нашата работа следваме гъвкав подход, съобразен с желанията на клиентите – нашият ангажимент може да бъде за цялото мероприятие или само за отделни ритуали от сватбения ден.

Предлагаме и заснемане на Сватбена фотосесия с различна продължителност. Тя може да се осъществи в деня на сватбата в специално предвиден период между различни ритуали, или в отделен ден. Фотосесията може да се осъществи на открито на една или повече локации или в подходящ интериор.

Снимай ме предлага също така възможност за заснемане на фотосесия преди сватбата, наречена „Нашата любов” (engagement photo session). Тя може да се осъществи на място / места, които имат специално значение за двамата влюбени, или по предложение на фотографа – в парк, градска среда или в друга подходяща обстановка. Фотосесията „Нашата любов” дава възможност на младоженците да се запознаят „на живо” с нашия стил на работа, както и да се чувстват спокойни и естествени в нашето присъствие на техния сватбен ден.

При желание, може да бъде направена и Следсватбена фотосесия, която дава възможност за заснемане на по-нестандартни кадри на младоженците без притеснения за опазване на тоалетите, грима и прическата.

Имаме готовност да изработим и сватбен фотоалбум (фотокнига) с художествено обработени кадри и колажи от сватбения ден, както и мултимедийно слайд-шоу от избрани снимки от сватбата, записано на ДВД с музикален фон от любима музика на младоженците.

Едно по-различно предложения на нашия екип е и Подари фотограф са сватбата. Една от първите сватби, които заснехме беше именно подарък за младоженците от приятелка на булката. С гордост мога да споделя, че и младоженците и тяхната приятелка, която ни избра, останаха възхитени от резултатите от нашата работа.

За допълнителна информация и ценови оферти за заснемане на Вашето тържество, може да се свържете с нас по един от следните начини:

Форма за контакт на сайта www.snimaime.com

Имейл: rumenn@abv.bg; esavova14@abv.bg

Тел.: 0888 798776 – Румен Василев