22 март 2010

Уикендът

Равносметката за този уикенд определено е положителна. Времето най-после се оправи, настъпи нещо средно между пролет и лято.
По ред на важност:
1. Ремонтът вече видимо напредва. Цяла седмица имаме майстори, които лепят плочки и слагат гранитогрес. Надявам се до края на седмицата, банята и тоалетната да са готови, както и пода в кухнята. Следващи етапи - избор на тапети и поръчка на мебели и уреди за кухнята. Румен старателно документира с апарата всички етапи с идеята за написването на един разказ в картинки след края на ремонта.
2. Отново сме активно издирваме съкровища с помощта на geocaching.com. След няколкомесечен застой по ред причини, геомонетата, която бе в нас, отново обикаля света.
3. Във връзка с т. 3 и благодарение на хубавото време успяхме да направим кратка разходка в Горна баня, която пък доведе до една случайна и много приятна среща с Боби и Любо, чиято сватба снимахме миналия август и с които, в последствие станахме приятели.
4. Догледахме 3ти сезон на "Burn Notice". Сериалчето продължава да е толкова добро колкото в началото. Предстои ни да започнем следващия сезон на любимия "Д-р Хаус". От голямото кино този уикенд бе ред на Призрачен остров на Мартин Скорсезе, отново с Леонардо ди Каприо. Филмът е драматичен, изненадващо дълъг (?) и доста добър. Колкото по-малко знае човек преди да гледа филма, толкова по-голямо е удоволствието после.

Няма коментари:

Публикуване на коментар