31 август 2009

Като гледам датата на последния месец, неусетно е изминал цял месец без да пиша тук.
Извинения имам цял куп, но пък кой ли ги няма. Вместо да се обяснявам, ще направя кратка рекапитулация на изминалия август 2009.

Ако трябва да обобщя само с две думи, това ще са МНОГО РАБОТА. Което си е нещо средно между оплакване и хвалба.

Този август не ни липсваха сватби за снимане. Започнахме ударно още на 31 юли със сватбата на Милен и Елена, продължихме на 1 август с Боряна и Любомир.

На първата сватба, която включваше църковен ритуал в църквата „Свети Георги” и сватбено тържество в ресторанта на хотел „Феста”, ни предложи среща с познати лица от предишна сватба (Радо и Биляна, Ася).

Портрет на една булка




И младоженецът, койтъ посреща своята дама




Боби и Любо подписаха в ритуалната зала на Лъвов мост, след кратка, но изключително забавна фотосесия в Бояна, партито продължи в ресторант „Жасмин” в Симеоново. Боряна бе очарователна булка, която бе премислила и най-дребния детайл от тържеството. Определено мога да кажа, че станахме приятели и в края на септември ще снимаме и сватбата на сестрата на Боряна.

Халките




Една загадъчна любов




След почивка за няколко дни на Ахтопол – само двамата, без компютър и интернет, по малко плаж, разходки, много сън и пълен релакс – се завърнахме към задачките, които ни чакаха в София.

На 22 август бяхме фотографи на сватбата на Люба и Александър. Подписването бе в събота вечерта, последвано от тържество в ресторант „Бижу” в Младост 1А, където Румен снима сам. Аз се включих в снимките на другия ден на църковния ритуал в църквата „Света Неделя” и последвала фотосесия в едно симпатично паркче, което открихме двамата с Румен. Все още не се готови с всички снимки, но смятам, че фотосесията на младоженците и кумовете се получи доста добре.

Румен започна на прави 360'панорами в ресторанта или църквата. Добре се получават и дават пълна представа за мястото. Вече има няколко качени на snimaime.com

Толкова за сватбите през най-отпускарския месец. През септември и октомври ангажиментите като сватбени фотографи продължават, към тях се прибавят и две сватби на приятели.